GRATIS – Vil du bli kvitt din angst eller fobi? Eller kanskje smerter og spenninger? ONLINE TFT/EFT minikurs

DU KAN BLI KVITT PLAGENE PÅ TIMER/DAGER/UKER – IKKE MÅNEDER ELLER ÅR

På denne ONLINE samlingen lærer du på bare 3 timer hvordan du kan hjelpe deg selv og dine nærmeste med å redusere eller ta bort stress, spenninger, smerte, og begrensende/vonde følelser. (veldig enkelt – du får tilsendt en mail med link til samlingen – et trykk og du er med). Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever.

TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære, enkel å bruke, virker ofte og raskt. Løses ikke plagene/lidelsene oppfordres det å kontakte en dyktig TFT-terapeut – sannsynligheten for å få hjelp er veldig store. Ved meget alvorlige og/eller vedvarende plager oppfordres alltid klienten å oppsøke lege.

TFT er å aktivere kroppens eget potensiale til å hjelpe seg selv – enkelt og raskt. Derfor er TFT meget godt egnet både som både selvhjelpsteknikk og som et veldig sterkt verktøy for en terapeut.

Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, OCD, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser, spesielt smerter og spenninger, kan behandles med TFT. Metoden brukes også stadig oftere til prestasjonsforbedring innen toppidrett, kultur og i næringslivet.

Kurset er gratis. Føler du for det etter kurset, setter vi stor pris på et bidrag til NAKOTIP Stiftelsen. Stiftelsen er med å hjelpe fattige og trengende mennesker i inn- og utland. De siste årene har vi støttet et fantastisk arbeid som gjøres i Rwanda. Det er inspirerende å se hva vår hjelp betyr og hva de får til med begrensede midler etter vår standard. Det er veldig enkelt å bidra. Gå inn på nettbanken og legg inn fast trekk eller engangsinnbetaling til kontonr.6001.05.02872. Du kan også VIPPSe til 715314. NAKOTIP-Stiftelsen har ingen administrative kostnader. Lovpålagt revisorarbeid betales av NAKOTIP (skolen). Du kan derfor være helt sikker på 100% av ditt bidrag kommer direkte og helt fram til dem som trenger det.

Kursholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT- og EFT-terapeuter og -instruktører. Han er leder for NAKOTIP (tidligere Mats Uldal Int. School of TFT og TFT-Akademiet). Han har hjulpet mange tusen personer de siste 20 årene og har utdannet helsepersonell og andre både i inn- og utland. Han er også utdannet innen NLP/coaching.

Påmelding/mer informasjon, ta kontakt: tlf 411 03 000, mail: post@nakotip.no

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

jun 20 2024

Tid

6:00 pm - 9:00 pm

Sted

PC eller telefon