Omtaler

Hva sier våre studenter

– Den dagen jeg oppdaget TFT, følte jeg at jeg hadde fått nettopp det verktøyet som manglet.

Tom E.Myrbråten, Vestfold

– Tankefeltterapi har snudd mitt liv til noe bedre og jeg er evig takknemlig

Elisabeth Sagfjæra Vaagland, Sør-Trøndelag

– Jeg kan anbefale denne utdannelsen på det varmeste!!!

– Om det er til «eget bruk» for å hjelpe seg selv og sine nærmeste – eller om det er et ekstra verktøy i egen praksis.

Anne Mette Flaa, Vestfold

– Hjertebanken forsvant og idag er jeg medisinfri, uredd, glad og selvstendig. Nå er jeg sertifisert MUIS TFT TERAPAUT og jobber med å hjelpe andre som sliter med vonde følelser og spenninger

Gerd Synnøve Myren. Nord-Trøndelag

– Tusen takk for et utrolig lærerikt kurs. Perfekt med online undervisning på de to første samlingene og ukentlige møter. Ikke minst er det besparende økonomisk. Utdanningen har gitt meg nyttig kunnskap og passer perfekt sammen med min nåværende jobb hvor jeg underviser yoga og eteriske oljer.

Merethe Grønbech, Trøndelag

– TFT er lett å bruke på egen hånd og overrasker ofte med hvor raskt det hjelper. Jeg anbefaler denne metoden sterkt til alle som ønsker å kvitte seg meg all unødvendige bagasje som er med på å belaste kroppen og sjelen og livet.

Michèle, Oslo