Jeg har de siste fem årene gjennomgått en personlig reise hvor jeg kort sagt har funnet roen i meg selv. Denne reisen har forandret meg som person og forandret mitt syn på livet. 

Deriblant kommer at jeg har lyst til å hjelpe andre mennesker slik at de får et bedre liv. Problemet var at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre!
 
Da jeg tilfeldigvis fant TFT for ganske nøyaktig ett år siden, falt brikkene på plass i livet mitt og det sto plutselig klart for meg hva jeg skulle gjøre. 
Jeg var så heldig å få være blant de siste elevene som ble undervist av Mats Uldal før han så brått døde fra oss. Det jeg erfarte på denne utdanningen, overbeviste meg om at Tankefeltterapi virkelig var det jeg skulle satse på. 
 
Foruten å lære TFT via teori og praksis for å kunne bli en dyktig terapeut, gjennomgikk jeg en "personlig renselse" mtp at vi kursdeltakerne behandlet hverandre med TFT. Jeg opplevde med ett at det dukket opp ting i livet mitt som jeg var overbevist om at jeg var ferdig  med, noe jeg tydeligvis ikke var... Det å bli behandlet med TFT oppleves sterkt men helt ufarlig og utrolig deilig etterpå. 
 
Dagen etter min første behandling opplevde jeg at plager jeg hadde hatt over lengre tid - og som jeg aldri hadde villet knytte til følelser som var uoppgjort inni meg - med ett forsvant og i badespeilet så jeg en Elisabeth med ett mer åpent og klart blikk enn dagen før.
 
I løpet av det siste året har jeg utdannet meg til Registrert MUIS Sertifisert Tankefeltterapeut MNLH og startet min egen bedrift. hvor jeg tar imot klienter med alle slags plager.
 
Tankefeltterapi har snudd mitt liv til noe bedre og jeg er evig takknemlig for at Mats sto litt ekstra på for at jeg skulle begynne på utdanningen :)
 
 --
 
Med vennlig hilsen
Din Tankefeltterapeut
Elisabeth Sagfjæra Vaagland
 
Mobil: 930 36 919