Hjertebanken forsvant og idag er jeg medisinfri, uredd, glad og selvstendig. Nå er jeg sertifisert MUIS TFT TERAPAUT og jobber med å hjelpe andre som sliter med vonde følelser og spenninger

Gerd Synnøve Myren. Nord-Trøndelag

Jeg er 53 år og kommer fra Nord Trøndelag.
I 2013 ble jeg innlagt på slagenheten med høyt blodtrykk og hjertebank.Jeg ble medisinert og det tok på psyken.Jeg var trøtt og hele kroppen var i ulage.Hjertebanken var så kraftig at smerten tok over hele kroppen.Jeg ble engstelig og fikk dødsangst og mine nærmeste forstod ikke hvor syk jeg var. Mats Uldal ble min redningsmann.Tilfeldig kom jeg over et minikurs i Trondheim 23 april 2015 hvor jeg fikk prøve TFT. Jeg var veldig skeptisk i utgangspunktet. Kunne denne bankingen på forskjellige plasser på kroppen hjelpe MEG? Men løpet av behandlingen forsvant hjertebanken. Og jeg sluttet gradvis med medisinene. I dag 2017 er jeg fri for traumer som jeg har slitt med og er helt medisinfri. Kunne dette være mulig❤Nå er jeg sertifisert MUIS TFT TERAPEUT og jobber med å hjelpe andre som sliter med vonde følelser og spenninger som har satt seg i kroppen. Samtidig jobber jeg hver dag i en butikk her på bygda. TFT har gjort meg uredd,GLA,og selvstendig på mange områder,som jeg var engstelig for før. Nå har familien fått igjen en sprudlende datter,kone og mor????
Jeg forguder TFT og er evig takknemlig til Mats Uldal. Denne fantastiske personen som forlot oss så alt for tidlig❤. Men har lovet å spre hans budskap videre❤ hilsen Gerda Gla????