Bruk søkefeltet til å skrive inn kategori eller et stikkord som kan være brukt i  problembeskrivelsen.

Kategorier:  ADHD, Allergi, Angst, Avhengighet, Depresjon, Fobier/Frykt, Lese- og skrivevansker, ME, Sinne/Hat/Irritasjon, Sjalusi, Skam/Flauhet, Skyldfølelse, Smerter, Sorg, Spiseforrstyrrelser, Stress, Søvn, Tvangstanker

(Eksempler på stikkord: edderkopp, høydeskrekk, kjøre bil, hodepine, migrene osv)

State
Created 2003-05-27 12:22:46
Din rolle Klient
Terapeut AHE
Kategori Angst
Overskrift Mørkeredd
Beskrivelse av problemet Jeg har hatt angst for mørke plasser både ute og inne. Kjelleren var det verste. Jeg klarte ikke å gå ned dit alene.
Tidligere
behandling/ medisinering
Behandlings beskrivelse Da jeg ble behandlet kjente jeg masse kribling som flyttet seg rundt omrkring i hele kroppen min. En tung angst slapp etter en stund tak i brystet. Årsaken til problemet mitt var en hendelse som fant sted for over femten år siden,da jeg var fire år. Det var en nabokone som måtte søke ly hos oss om natten. Sønnen hennes var etter henne.Han var helt desperat og sprang utenfor alle vinduene i huset vårt og brølte som en gal.
Resultat Har etter behandlingen testet angsten ut og nå er den borte. Jeg kan nå gå ned i kjelleren alene uten problemer. Særlig glad er jeg for at det nå er problemfritt for meg å gå spaserturer ute på fine kvelder.