Sjalu på mannen uten grunn
Kategori:
Sjalusi
Din rolle:
Terapeut
Beskrivelse av problemet:
Hjemmeværende kvinne med flere barn utviklet sterk sjalusi fordi hun følte seg for sliten til å pleie seg selv slik hun kunne før barna kom. I situasjoner som medførte at mannen kom i kontakt med andre kvinner, opplevde hun at det gjorde veldig vondt, og at hun ble irrasjonelt sint, og satt totalt ut av spill. Selvbildet var av samme grunn veldig lavt da hun kom til meg. Dette til tross for at hun visste at sjalusien var helt ubegrunnet.
Tidligere behandling medisinering:
Behandlings beskrivelse:
Denne særdeles vonde og energiberøvende følelsen kom tydelig frem da vi begynte å jobbe med det. Vi startet på en skala på ti på skalaen, og bankingen førte til rødme i kinnene, hun ble kokende varm og sint, fikk hjertebank og tårer i øynene, men etter noen behandlinger med TFT var den intense følelsen av å miste kontrollen helt borte.
Resultat:
Denne damen fikk en meget sterk opplevelse av hva TFT kan gjøre i forhold til blant annet irrasjonelle følelsesmessige problemstillinger, og benytter nå metoden til å banke i alle situasjoner hvor hun føler hun trenger det. Sjalusien er ikke lenger noe problem i det hele tatt, og hun har fått en helt annen kvalitet på hverdagen sin. Og forholdet til mannen blomstrer.