Smertene skyldes følelser
Kategori:
Smerter
Din rolle:
Terapeut
Beskrivelse av problemet:
Behandlet en frustrert kvinne med mye smerter i brystet og trykk i hodet. Dette skapte mye stress, og hun ville gjerne prøve TFT.
Tidligere behandling medisinering:
Behandlings beskrivelse:
Jeg gikk rett på årsaken til frustrasjonene, og de kom raskt opp og var så sterke som 8 på Sud skalaen. Jeg behandlet henne med traumealgoritmen, og hun begynte å gråte raskt. Deretter ble hun roligere ettersom vi behandlet og smertene i brystet avtok mer og mer. Sud gikk ned til 4 i løpet av ca. 10 min. Vi tok 9G, og startet om igjen. Da kom det opp flere ting som hun hadde båret på i mange år, og som også hadde skapt stress. Vi behandlet fortsatt med traumealgoritmen, og 9G, og etter en stund ble hun veldig rolig og avslappet og trykket i hodet lettet betraktelig i tilleg til at hun ikke hadde smerter i brystet legner. Vi avsluttet da, og jeg har siden behandlet henne 2 ganger med gode resultater hver gang. Hun sier selv hun føler seg lettere, har mer energi, og er ikke frustrert lenger.
Resultat:
Hun er lettere, ikke frustrert lenger, og har ikke smerter i brystet, og hun har fått mer energi. Vi fortsetter å behandle da det gjenstår litt i forhold til trykket hun føler i hodet, men det letner mer og mer for hver gang. Kjempegøy..