Veldig mye
Kategori:
Annet
Din rolle:
Terapeut
Beskrivelse av problemet:
Angst for store forsamlinger, klaustrofobi, alkoholisert hjem, dårlig samvittighet overfor sin mor. Angst for å lese høyt.
Tidligere behandling medisinering:
Har brukt lykkepille og truxal, er langtids sykemeldt.
Behandlings beskrivelse:
Vi startet med problemet å være i forsammlinger med masse folk, jeg brukte standard algoritmen og plusset på hake og under nesen. Da SUD er kommet ned til 2 begynte jeg å spørre henne ut om hva annet som tynget henne, Da gikk vi til hun var 14 år og mistet sin bror i ulykke og da fortsatte jeg med standard algoritmen pluss tommel finger. Hun hadde vokst opp i alkoholisert hjem: Da brukte jeg traume med lett avvisning og traume med sinne og standard algoritmen. Angsten for å lese høyt startet samtidlig med at hun mistet sin bror, og den forsvant samtidlig når vi jobbet med savnet av sin bror.
Resultat:
Hun hadde en helt utrolig respons på behandlingen, så fort jeg banket på traume punkter så gikk fra 10 til 0 på sekunder i de tilfeller vi banket på konkrete saker, f.eks å være i ett rom med masse folk, Da vi behandlet det å være i et alkoholisert hjem så gikk jeg en 3-4 runder for det var så mange "stikkveier" som jeg banket på i samme slengen. Helt utrolig hvor fort vi fikk jobbet igjennom livet hennes. Vi har hatt 3 behandlinger. Hun sier selv hun har fått et nytt liv