Kurs / Utdanning

MINIKURS

”KAN DET VIRKELIG VÆRE SÅ RASKT OG EFFEKTIVT?”

Hør, se og opplev TFT – en revolusjon innen helse.
Og det viktigste: lær deg hvordan du enkelt kan bruke det

Tid:              3 timer – dato/kl se kursoversikt
Sted:            se kursoversikt
Kursholder: se kursoversikt (eksempelet under er Ole Holmaas)

LITT OM MINI-KURSET:

På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På minikurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. Eksempelvis hvordan du ofte kan redusere eller ta bort smerter og spenninger.  TFT som selvhjelpsteknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

Pris: kr. 500,-                      (VIPPS eller kontant ved kursstart)

Kursholder Ole Holmaas er en av landets mest erfarne TFT-teraputer og -instruktører. Han er leder for NaKoTip (tidligere MUIS og TFT-Akademiet) og har utdannet helsepersonell og andre i flere land, både i Europa, Asia og Afrika. Han er også utdannet innen NLP/ coaching.

Dersom du ønsker mer informasjon, tlf. 411 03 000/e-mail: ole@nakotip.no      

www.nakotip.no/www.tftcoaching.no