Kurs / Utdanning

Modul 4 – “TFT DX 3-dagers kurs med Muskeltesting/Kinesiologi”
Tittel:
Modul 4 – “TFT DX 3-dagers kurs med Muskeltesting/Kinesiologi”
Tid/Dato:
20.10.2023 – 22.10.2023
Hvor:
1410 Kolbotn – Villa Briskeskjær – Kolbotn
Kategori:
Kommende kurs og aktiviteter

LÆR OG UTNYTT KRAFTEN I DEN OPPRINNELIGE TFT 

Med TFT hjelper vi veldig mange med en lang rekke utfordringer/lidelser (både psykiske og fysiske). Den TFT som de fleste kjenner er at meridiansystemet stimuleres etter faste mønstre eller “oppskrifter” når følelser er til stede (det samme gjelder de fleste varianter av TFT, hvor EFT er den mest kjente). Det ikke så mange vet er at disse “oppskriftene” på hvordan det skal bankes ble utviklet ved hjelp av kinesiologi/muskeltesting av Roger Callahan. Da han startet hadde han ingen “oppskrift” å gå etter. Han benyttet seg av muskeltesting og “spurte kroppen” hvilke punkter som skulle stimuleres. Dette gjorde han på tusenvis av pasienter og oppdaget etterhvert at samme løsning (hvilke punkter det skal bankes på) ofte gikk igjen på samme type problem. Derfor har “oppskriftene” høy grad av suksess og en kan også helgardere ved å banke på alle punktene. Men for noen klienter er dette ikke tilstrekkelig. Da er kinesiologi/muskeltesting et fantastsik verktøy. Du som terapeut kan “spørre” kroppen” til klienten hvilke punkter i hvilken rekkefølge kroppen “vil” det skal bankes på for å løse problemet.

Med TFT-DX vil du oppleve å kunne hjelpe enda flere. På kurset lærer du hvordan pasientens kropp og eget system kan veilede deg ved å formidle sitt aktuelle behov og løsning av et problem fortløpende gjennom anvendt kinesiologi også kjent som testing av muskelrespons.

Den bevisste delen av oss vet som regel at vi har et problem gjennom erfaring og opplevelse, mens vår underbevissthet faktisk sitter på løsningen. Pasientens underbevissthet vil gjennom metoden veilede terapeuten som dermed kan veilede pasienten til å dekke sitt eget behov gjennom optimalisert tapping og andre øvelser eller nødvendige tiltak. TFT-Dx eller årsaksdiagnostisering er et program som lar oss kommunisere interaktivt med pasientens eget informasjonssystem og det er bare fantasien vår som setter grenser for anvendelsen.

Innhold:

  • Historikk og utvikling.
  • Teori for felles plattform og forståelse.
  • Gjennomgang i bruken av kursmateriell.
  • Demonstrasjon; ta med deg et problem du vil løse
  • Det vi skal gjøre mest; praktiske øvelser som kan får deg i gang allerede på mandag
  • Andre måter å teste på.
  • Engasjement og samhørighet
  • Oppfølging i etterkant når det er er ønskelig

Litt om meg

Tidligere toppidrettsutøver med teknisk bakgrunn, realist og praktisk anlagt, skeptisk til mye, men overveiende nysgjerrig for det vi ikke umiddelbart forstår; åpen for at vi ennå har mye å lære ikke minst av hverandre.

Kastet brutalt inn i en ny verden i 2001 da vår yngste datter på snaue 10 år opplever en alvorlig angst- og panikkangstlidelse uten tilsynelatende årsak. Helsevesenet har ingen ting fornuftig å tilby, men heldigvis oppdager vi TFT og hun får fantastisk hjelp av Mats, som også blir min lærer og mentor når jeg starter TFT-utdanningen hos ham i 2001. Starter egen praksis og har siden 2002 jobbet fulltid med TFT sammen med min kone Anette.

Selv om behandlingen hun får ikke varig befrir vår datter fra angsten, hjelper TFT hele familien med ”å overleve”. Den endelige løsningen hennes kommer først til oss etter 4 år gjennom vår opplæring med Roger og Joanne Callahan i TFT-Dx i 2005. Det viser seg at hovedkomponenten bak vår datters angst er hvetemel, noe som systemet hennes velvillig avslører for oss gjennom testingen vi nå har lært. I 2006 tar vi skrittet helt ut og investerer i TFT-VT , en en-til-en opplæring med Roger Callahan i hans ”hemmelige” Voice Technology. Jeg har siden 2006 utdannet terapeuter på alle nivåer av TFT gjennom TFT-Akademiet.

Det skal bli fint å bli kjent med deg!

Bare ring meg dersom du lurer på noe!

Med vennlig hilsen

Stein Lund Halvorsen

Mental Optimaliserer

Spesialist i fullversjonen av TFT

Tlf.: 91867276

www.optimalytelse.no

Pris for 3 dager og oppfølging  er kr. 9.900,- (normalpris 15.000,-)

Pris for dem som har gått kurset tidligere og ønsker oppfriskning/utvikling er kr. 3.300,-

Send påmelding til NAKOTIP ved Ole Holmaas på telefon 411 03 000/mail holmaaso@online.no eller til Stein Lund Halvorsen, tlf 91867276/post@optimalytelse.no

Sted

Location:1410 Kolbotn – Villa Briskeskjær
Gate:Ormerudveien 10-16
Postnummer:1410
By:Kolbotn
Land:Norway