Omtaler

OPPMUNTRING FRA VIDEOER

Hør hva Gerd sier om TFT-selvutviklingskurs

Gerd fra Trøndelag har gjennomført MUIS sitt selvutviklingskurs. Hør hva hun synes om det !!

Mats Uldal intervjuer overlege om TFT

Ole Holmaas intervjuer Trine om traumer og TFT

Trine har opplevd mye traumatisk i sitt liv. Til slutt sa kroppen stopp og hun var psykriatisk pasient i 13 år. Hun har gjort en fantatstisk egeninnsats for å komme ut av det og har i dag et veldig mye bedre liv, psykisk og fysisk, ikkje minst takket være TFT.

MØRKEREDSEL

Mørkeredsel ga dårligere livskvalitet – på foredrag med Mats Uldal. Mørkeredsel er noe som plager mange, men mange synes det er vanskelig å snakke om…

Mats Uldal om kraften følelser har over tanker

Dr. Lars Erik Uneståhl intervjuer Mats Uldal om Tankefeltterapi 1

Dr. Lars Erik Uneståhl intervjuer Mats Uldal om Tankefeltterapi 2

DYSLEKSI

Dysleksi – 13 år gammel jente som leste 65 ord pr. min når hun kom for å få hjelp. Se den enorme gleden hos henne når det går opp for henne at hun er i stand til å lese 165 ord i minuttet.
En vesentlig del av hjelpen er å løse de følelsesmessige problemene som har oppstått pga av lesevanskene.

Mats Uldal intervjuer anestesilegen Trine etter TFT-kurs

TRAUME GIR ANGST 70 ÅR ETTER

Reisefeber fra krigstraume 70 år tidligere! Berit hadde sterk reisefeber før Londonreise. Underliggende følelse var redsel for å føle seg fortapt. Denne følelsen kom fra et traume 70 år før da hun under krigen ble låst ute alene under bombingen av Rjukan. Hun gråt med intensitet på 10. Ett minutt etter påbegynt behandling var den på 0. Det var da mulig å se på historien som en film, uten følelsesmessig ubehag. Resultatet av dette var at reisefeberen var borte..